透き通る細うどん/泉大津・かんさい

泉州では有名な、泉大津にある透き通る細うどんの

It's famous in Senshu for its clear, thin udon noodles in Izumiotsu.

かんさい

KANSAI
みんなきっと知ってるよね?
名店だよねぇ。しみじみ。
お出汁はあっさりしてて、おでんも絶品。
いつものように、食べてしまっててごめん。
I'm sure you all know it, right?
It's a famous restaurant.
The soup stock is light and the oden is excellent.
As usual, I'm sorry I ate so much.
好きなおうどんの種類は、小さな頃から卵とじと決まってて。
あんまり食べ物を冒険できない性格です、実は。
今回は少し冒険して、肉とじにしました。
Ever since I was a little girl, my favorite kind of udon has always been noodles with egg.
I'm not very adventurous when it comes to food, actually.
This time, I decided to be a little adventurous and made it with meat.
寒い季節にはあったかいおうどん。
湯気でカメラがくもってたね!
Warm udon for the cold season.
The steam was making my camera foggy!
これが透き通る細うどんです。
透き通るおうどんは、実はもう一店舗あるんやけど、それはまた次回。
This is translucent thin udon.
There is actually one more place to get clear udon, but I'll get to that next time.

Spotlight

「女おひとりさまを楽しめるお店や場所」をコンセプトに、 南大阪で住む女4人が、交換日記形式で自分のオススメのお店を教えあっています。 どうぞ覗き見してってください♡ この自由気ままな悪ふざけが、 いつか誰かのスポットライトになることを祈って。 <更新>ブログ/火・金21時、Instagram/木

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