やほい、少し忙しくしていたつかちゃんです。
今回は和歌山にある老舗の洋食屋さん、「グリル三笠」をご紹介。
Hey there, I've been a little busy.
This time, we introduce "Grill Mikasa," a long-established Western-style restaurant in Wakayama.
GoogleMapsはこちら
ここのタンシチューが結構有名らしく、おすすめなんだって。
美味しそうだったわ。。。でも何食べてもハズレなしらしい。
っということで、この日私は大好物のエビフライ定食を注文。
They say the tan stew here is famous and highly recommended.
It looked so good.
But it seems that no matter what you eat, you're never out of luck.
So I ordered my favorite dish, the fried shrimp set meal.
でっかいのがドドーン!
Oh, it's big!! Delicious freshly fried.
揚げたてサイコー。
どっちもいいやろ♪
でもね。
メニューに「三笠」ってのがあって、写真はないんやけど絶対そっちにすればよかった。。。!
They both look great, don't they?
But you know what?
There was "Mikasa" on the menu, and although I don't have a picture of it, I definitely should have gone with that one...!
タンシチューとか、グリルとか聞くと、少しかしこまったお店なんかと思うけど
めちゃラフなお店。(笑)
カウンター席もあるから一人で全然いけちゃうし、仕事の合間に来てる人も多かったよ。
是非、行って「三笠」注文してみてね。
When I heard "tan stew" or "grill", I thought it would be a bit formal, but
It's a very casual restaurant. There is also counter seating, so you can go alone at all, and there were many people coming in between jobs.
Please go there and order "Mikasa".
ココ、藤田さんが言ってたバルダーコーヒーの近くで、公園で食後のコーヒー飲みたかったなー。。
いいロケーション。
お花見の季節は終わっちゃったけど、まだまだ季節良いから
食後はコーヒー持って公園で休憩も大アリです。
中ちゃんのお店はどれもおしゃれだな。。あの赤い酸っぱいの好きやねん!!
ひーさん、いずみうどんで毎年年越ししてるやつがここにおるよ~
なごみ湯のあとにいずみうどんで〆るんや。
最高やろ♪
commune、次はグランドオープンに向けて準備中!
かめやまも楽しみ♡
撮影楽しかったわ~ありがとう!
つかちゃより。
0コメント